SecretRelict – Den eventyrlige spilleglæde i din browser

Browsergames  von Upjers

Secret Relict – Eventyrspillet – Browserspil

Denne skattejagt tilbyder en masse spilleglæde. Onlinespillet SecretRelict, som hører til kategorien adventure spil, byder på en masse fantastisk indhold og spillemuligheder.


Secret Relict

SecretRelict – Virtuel skattejagt

I browserspillet SecretRelict begiver I jer på en virtuel skattejagt og finder de strålende skatte fra hensunkne kulturer.

Adventure spilleoplevelse for alle

I SecretRelict drejer det sig om en ægte adventure-spilleoplevelse, som begejstrer browserspillere i alle aldre og sørger for spilleglæde.

Voodoo dukke
En verden af Secret Relict
Sphinx i spejlet
Skattejæger

Mulighedsrig skattejagt

SecretRelict tilbyder jer omfattende spillemuligheder og funktioner fra kategorien adventurespil. Det er således intuitivt nemt at spille med musen. Med få klik lærer I de vigtigste skridt i spillet og oplever de smarte funktioner i skattejagt-spillet. Alt efter jordbundens type står der forskellige graveredskaber til jeres rådighed – lige fra luppen til skovlen.

Tilmelding til adventure-spillet

Hvis I vil spille med gratis i det store browserbaserede adventure-spil Secret Relict, så er dette muligt efter få skridt. Alt hvad I skal bruge er en computer med internetopkobling, samt en fungerende e-mailadresse. Er disse forudsætninger opfyldt, kan I registrere jeg i SecretRelict med et eget valgt brugernavn og kodeord og spille løs med det samme. Efter introduktionen kan I starte ekspeditioner efter behag og undersøge de talrige spillemuligheder. SecretRelict tilbyder jer fascinerende muligheder for den virtuelle skattejagt. Slyng skovlen om skulderen og begiv jer på et spændende eventyr.

Pustina v Secret Relict
Secret Relict skærgård

Oplav gratis: Upjers-spillene

De kan spilles gratis og begejstrer millioner af mennesker. Der er tale om browserspillene fra spiludvikleren Upjers i Bamberg. Bredden spænder over alt lige fra sjove handelssimulationer og adventure-spil til fantasy-rollespil. SecretRelict er det første skattejagtspil.

Forum - Secret Relict