SecretRelict – Oplev online browserspil

Browsergames  von Upjers

SecretRelict – Online Browserspil

Online browser games giver jer ren spilleglæde. Her kan I leve jer ind i forskellige roller. I eventyr-browserspillet SecretRelict leder I efter skatte.


Secret Relict

Secret Relict – Af sted på skattejagt

I SecretRelict går I på opdagelse i eksotiske egne enten som modig kvindelig arkæolog eller eventyrer og foretager spændende skatte-udgravninger.

Online Browserspil for alle

Med sin overbevisende browserspil-grafik og den enkelte betjening af spillet egner skattejagtspillet SecretRelict sig til alle aldersgrupper.

Voodoo dukke
En verden af Secret Relict
Sphinx i spejlet
Skattejæger

SecretRelict-Skattejagt

Her venter der jer enestående eventyr. Således tilbyder adventure-spillet SecretRelict særligt usædvanligt indhold online. Begiv jer på ekspeditioner i uudforskede områder og grav med forskelligt værktøj – lige fra skovlen og hakken til rebet – efter de sagnomspundne skatte. Brug voodoo-magiens kraft for at forsvare jer mod konkurrenter og løs den hemmelighedsfulde Sfinks’ mange gåder.

Online browser games-funktionerne

De bidrager betydeligt til det gode helhedsindtryk af SecretRelict. Der er tale om funktionerne i online-browserspillet. I Secret Relict står der adskillige spillemuligheder til rådighed. Således kan brugeren f.eks. indsætte specielt udgravningsværktøj i forskellige typer terræn, men også genopfriske sin energi. For hver gravning koster energipoint. Det varer selvfølgelig en vis tid inden forbrugt energi bliver regenereret. En passende inddeling af skattejægerens kræfter er derfor helt igennem tilrådeligt. Derudover er der bl.a. et ingame-beskedsystem og muligheden for at bytte sine skatte til spillepenge.

Pustina v Secret Relict
Secret Relict skærgård

Oplev gratis: Upjers-spil

Spil er deres store lidenskab. Siden 2006 har spiludvikleren Upjers fra Bamberg online-browserspil, som kan spilles gratis i browseren (f.eks. Internet Explorer, Google Chrome, Safari etc.). SecretRelict er ét af disse spil.

Forum - Secret Relict