SecretRelict – Spil eventyrspil gratis!

Browsergames  von Upjers

SecretRelict – Oplev eventyrspil gratis

Med det nye browserspil SecretRelict kan man opleve eventyrspil gratis. Således begiver man sig som spiller på en spændende skattejagt i det alsidige onlinespil.


Secret Relict

SecretRelict – Skattejægerspillet

Browserspillet SecretRelict tilbyder spillerne den fantastiske mulighed at spille eventyrspil gratis og bjærge sagnagtige skatte.

Eventyrspil-oplevelsen

Med sin afvekslingsrige historie, de underholdende Quests og det vellykkede spilkoncept tilbyder SecretRelict en imponerende spilleoplevelse.

Voodoo dukke
En verden af Secret Relict
Sphinx i spejlet
Skattejæger

SecretRelict – Skattejagt

I SecretRelict begiver brugeren sig på en virtuel skattejagt, som kræver en del af ham. Som i det virkelige liv skal der også mestres talrige udfordringer i det underholdende browserspil. Og det skal nævnes, at browserspil kan spilles gratis. Et ingame-pengesystem sørger dig for at spillerne kan optjene sig spillepenge ved at løse forskellige opgaver for derved at købe sig bedre udrustningsgenstande.

Opdag eventyrspil gratis

Som browserspil kan SecretRelict spilles gratis. For at kunne spille eventyrlige spil fra Upjers gratis, skal brugeren udelukkende bruge en internetforbindelse samt en fungerende e-mailadresse. Er disse forudsætninger opfyldt, kan brugeren tilmelde sig med et selvvalgt brugernavn og kodeord og gå løs med det samme. I introduktionen, spillevejledningen, bliver man præsenteret for de vigtigste spilfunktioner og muligheder i SecretRelict. Hvor får man en spidshakke? Hvordan opgraderer jeg min skovl, hvilke fordele giver ædelsten mig og hvilke Quests skal jeg gennemføre? Så snart disse spørgsmål er afklaret, kan det store eventyr begynde.

Pustina v Secret Relict
Secret Relict skærgård

Spil med gratis: Upjers-spil

Er det virkelig gratis at spille eventyrspil såsom SecretRelict? Svaret lyder: Ja! Siden 2006 har spiludvikleren Upjers i Bamberg fremstillet succesfulde browserspil. Det er underholdende browserspil fra de mest forskellige genrer, som kan spilles gratis i browseren.

Forum - Secret Relict