SecretRelict – Spil eventyrspil i browseren!

Browsergames  von Upjers

Secret Relict – Browserspillet blandt eventyrspillene

Hvem har endnu aldrig drømt om at opdage rigdomme på ekspeditioner? Browserspillet SecretRelict tilbyder spillerne ren eventyrlig spilleglæde med en virtuel skattejagt.


Secret Relict

SecretRelict – fede ekspeditioner

Eventyrspil som SecretRelict tilbyder talrige, spændende Quests. Således gælder det om at udgrave sagnagtige skatte under talløse ekspeditioner.

Udfordrende eventyrspil

Som browserspil fra kategorien eventyrspil tilbyder SecretRelict utallige spillemuligheder og en hel masse underholdende udfordringer.

Voodoo dukke
En verden af Secret Relict
Sphinx i spejlet
Skattejæger

SecretRelict – Spilsektionerne

SecretRelict råder over et utal af forskellige spille- og handlemuligheder. Mens ekspeditionerne finder sted i de mest forskellige egne – herunder bl.a. ørkener, jungler, men også savanner og dejlige enge – tilbyder SecretRelict jer desuden yderligere spillemuligheder. Således bliver eksempelvis fundne skatte opbevaret i rygsækken og yderligere udgravningsværktøj solgt i butikken.

Eventyr spil – Browserspil-detaljerne

SecretRelict gør en virtuel skattejagt mulig for spilleren. I det gratis browserspil kan spilleren gennemføre spændende Quests og bevise sin evner som skattejæger. Desuden støder spilleren under udgravningerne igen og igen på den mysteriøse Sfinks’ listige spørgsmål, som skal besvares hver gang for at kunne fortsætte den pågældende udgravning. Jo længere spilleren kommer i eventyrspillet SecretRelict, desto mere alsidigt udgravningsværktøj står der til rådighed for ham, som kan udforskes yderligere og dermed opgraderes. Alt i alt tilbyder SecretRelict underholdende spilleglæde, som er egnet til alle aldre.

Pustina v Secret Relict
Secret Relict skærgård

Spil med gratis: Upjers-Spil

Spil er den store lidenskab for browserspiludvikleren Upjers i Bamberg. Siden 2006 har virksomheden udviklet de underholdene og brogede onlinespil og bringer dem på markedet. Til det brede repertoire hører derved blandt andet eventyrspil såsom SecretRelict.

Forum - Secret Relict