SecretRelict – Onlinespil i eventyromgivelser

Browsergames  von Upjers

SecretRelict – Onlinespil

Millioner af mennesker bliver begejstret af dem. Onlinespil tilbyder fortræffelig afveksling og kan spilles fra computeren. En kategori af onlinespil er browserspil.


Secret Relict

SecretRelict – Historien

I det underholdende browserspil SecretRelict begiver I jer som skattejægere på ekspeditioner til eksotiske og endnu uopdagede egne.

Online-spilleoplevelsen for alle

I Secret Relict drejer det om en onlinespil-oplevelse, som med sin spillebetjening og udsøgte koncept taler til spillere i alle aldre.

Voodoo dukke
En verden af Secret Relict
Sphinx i spejlet
Skattejæger

SecretRelict – Skattejagten

Underholdende ekspeditioner, spændende udfordringer og sagnagtige skatte – det alt sammen tilbyder eventyr-browserspillet SecretRelict jer. Således handler det i denne særlige gren af onlinespillene om at gennemsøge uudforskede områder for værdifulde artefakter og ædelsten. Hvad enten det er en brændende hed sandørken, en dejlig eng eller kvælende jungle – områderne i SecretRelict kræver ægte skattejæger-kvaliteter af spillerne.

De online spillefunktioner

For onlinespil såsom SecretRelict er det elementært. Talen er om funktionerne i onlinespillet. Således venter der jer også i SecretRelict seje spilfunktioner. Opdag virkningen af artefakterne og brug jeres energi målrettet. For hver udgravningshandling i browserspillet SecretRelict koster kraftpoint. Kun den som økonomiserer godt med sin energi, kan indrette sine ekspeditioner optimalt og arbejder ikke til den fuldstændige udmattelse. Dog venter der jer endnu mange flere funktioner i den virtuelle skattejagt. Tjen spillepenge ved at sælge de fundne skatte og opgrader jeres værktøj for at kunne afsøge så mange spillefelter i SecretRelict som muligt.

Pustina v Secret Relict
Secret Relict skærgård

Gratis og i topklasse: Upjers-spil

Siden 2006 har spiludvikleren Upjers i Bamberg udviklet browserspil. Det drejer sig om onlinespil, som kan spilles i browseren (f.eks. Mozilla Firefox, Internet Explorer etc.). Udvalget af gratis onlinespil rækker lige fra bondegårdssimulation til eventyrspillet SecretRelict.

Forum - Secret Relict