SecretRelict – Bliv skattejæger nu

Browsergames  von Upjers

SecretRelict – Skattejægerne

Det er den store udfordring for alle skattejægere! I browserspillet SecretRelict begiver spillerne sig på en skattejagt. Den gennemroder de allermest forskellige egne efter skatte.


Secret Relict

SecretRelict – Spillets ide

I Secret Relict lever I jer efter eget valg ind i rollen som enten eventyrer eller kvindelig arkæolog og begiver jer på stor skattejagt.

For skattejægerne i alle aldre

I browserspillet Secret Relict kommer både gamle og unge skattejægere til udfoldelse. Spillet overbeviser med sit gode koncept.

Voodoo dukke
En verden af Secret Relict
Sphinx i spejlet
Skattejæger

Lutter spil og spænding

Medrivende ekspeditioner til eksotiske egne, udgravninger med hakke, skovl eller reb – det alt sammen tilbyder det spændende skattejæger-browserspil SecretRelict jer. Dyk ind i adventurespillenes fantastiske verden og oplev med SecretRelict en usædvanlig repræsentant for denne genre. Der venter jer store udfordringer, listige gåder og magiske øjeblikke i et i sandhed magisk skattejægerspil.

Indholdet af skattejægerspillet

Udgravningsekspeditioner koster kraft. Det oplever også spillerne i det alsidige skattejægerspil Secret Relict. Således kræver enhver indsats med skovl, lup etc. en vis portion kraftpoint, som kun bliver regenereret lidt efter lidt. Det er altså på tale at økonomisere med den virtuelle kropsenergi i spillet. For kun den som kombinerer udgravningskraft med overblik og udholdenhed i SecretRelict, kommer fremad hurtigere. Således er der afvekslingsrigt indhold som f.eks. den gådefulde Sfinks i junglen, som stiller jeg gåder, eller voodoo-dukkerne, med hvilke I kan tage kampen op mod konkurrerende skattejægere i SecretRelict.

Pustina v Secret Relict
Secret Relict skærgård

Spil gratis: Upjers-Spil

Browserspil begejstrer millioner af mennesker i hele verden. Upjers GmbH fra Bamberg udvikler og offentliggør de gratis spilbare onlinespil siden 2006. Til produktsortimentet hører herved udover handelssimulationer og sygehusspil også skattejægerne spillet SecretRelict.

Forum - Secret Relict