Secret Relict – Spil skattejagt gratis

Browsergames  von Upjers

Secret Relict – Gratis skattejagt

Eventyrlige skattejagt sekspeditioner – og det alt sammen gratis? Er det overhovedet muligt? Selvfølgelig! At spille ekspeditionsspil gratis, denne mulighed tilbyder browserspillet Secret Relict.


Secret Relict

Secret Relict – Eventyrets historie

I det medrivende adventurespil SecretRelict oplever I som skattejægere vilde og eksotiske udgravningsekspeditioner til usædvanlige steder.

Secret Relict – Gratis skattejagtspil

De tilbyder fantastiske oplevelser. Gratis skattejagtspil, som eventyrbrowserspil også kaldes, muliggør ren spilleglæde for ung og gammel.

Voodoo dukke
En verden af Secret Relict
Sphinx i spejlet
Skattejæger

Secret Relict – Gratis indhold

Her kommer alle fans af usædvanligt indhold og spilmuligheder i deres rette element. Opdag mulighederne i SecretRelicts fascinerende eventyrverden. Skaf jer forskellige typer værktøj for at føre jeres udgravninger til succes. Sludr med andre medspillere om tips, kneb og spilmuligheder og mestr de mange gådefulde udfordringer hos den gådefulde Sfinks, som støder på jer i udgravningsområderne.

Start skattejagten nu

Hvis I vil opleve skattejagtspil gratis, så er det muligt til enhver tid. De eneste forudsætninger for det: I skal bruge en computer med internetforbindelse samt en gyldig e-mailadresse. Så snart disse betingelser er opfyldt, kan I oprette en SecretRelict-konto med et selvvalgt brugernavn og kodeord. Efter at I har lært de vigtigste skridt og funktioner i tutorialen, spillevejledningen i browserspillet, gør det løs på de første skattejagt-ekspeditioner. Med skovl, hakke og yderligere udrustningsgenstande undersøger I jordbunden og bjærger med lidt held pragtfulde skatte op af jorden.

Pustina v Secret Relict
Secret Relict skærgård

Spil gratis: Upjers-Spil

Siden 2006 har virksomheden Upjers fra Bamberg fremstillet browserspil. Onlinespillene kan spilles gratis og uden installation direkte i browseren. Spændevidden for onlinespillene fra Upjers rækker lige fra handelssimulationer til kategorien skattejagtspil.

Forum - Secret Relict