Secret Relict – Oplev onlinespillet

Browsergames  von Upjers

Secret Relict – Online ekspeditionsspil

Online spil – dette område tager browserspil-udvikleren Upjers fra Bamberg under behandling. I eventyrspillet SecretRelict foretager I spændende skattejagt-ekspeditioner.


Secret Relict

Secret Relict – Skattejagt-historien

I SecretRelict oplever I en usædvanlig eventyrhistorie. Som skattejægere begiver I jer på jagt efter flotte skatte.

Spil online – en ægte oplevelse

De er en sand oplevelse for alle aldre: Online skattejagtspil. Således begejstrer browserspillet Secret Relict unge såvel som ældre spillere.

Voodoo dukke
En verden af Secret Relict
Sphinx i spejlet
Skattejæger

Secret Relict – Indholdet

I det underholdende browserspil SecretRelict står der talrige muligheder til jeres disposition. Således kan I f.eks. kommunikere med medspillere om tips og spillevariationer. Dertil findes der et beskedsystem i spillet. Desuden står der forskellige udgravningsredskaber til jeres rådighed. En hemmelighedsfuld, magisk komponent bringes ind i spillet med voodoo-dukkerne, med hvilke I kan forsvare jer mod konkurrenter.

Tilmeld jer online spil

I vil tilmelde jer onlinespil og spille med straks? Intet problem. Til det skal I udover en computer med internetforbindelse kun bruge en fungerende e-mailadresse. Og så kan det straks gå løs. Efter at I har oprettet en konto med et brugernavn og adgangskode efter eget valg, kan I starte med at spille direkte. I tutorialen, indledningen, lærer I de vigtigste funktioner og skridt i spillet at kende. SecretRelict, det fremragende skattejagtspil fra kategorien af online ekspeditionsspil, tilbyder jer spændende Quests og virtuelle skatte. Af sted på eventyr med SecretRelict! Oplev ren spilleglæde.

Pustina v Secret Relict
Secret Relict skærgård

Opdag gratis: Upjers-Spil

Siden år 2006 fremstiller spiludvikleren Upjers fra Bamberg browserspil. De alsidige onlinespil kan spilles direkte i browseren. En download eller installation kræves der herved ikke. Udover genrerne rollespil og simulation er der også kategorien zoo-spil.

Forum - Secret Relict