Politik for databeskyttelse

Politik for databeskyttelse

Vi, upjers GmbH (Ltd.) med hovedesæde i Hafenstraße 13, 96052 Bamberg, Tyskland, driver hjemmesiden www.upjers.com og indsamler data, i det omfang det er nødvendigt, om vores besøgende. I den følgende politik for databeskyttelse vil du få indblik i hvordan vi bruger dine data, også kaldet personlige data, og hvorfor vi indsamler og bruger dem. Dertil vil vi gennemgå hvordan vi beskytter de indsamlede data, hvornår de bliver slettet og hvilket rettigheder du har i forhold til dine personlige data.

Kort fortalt: Vi overholder loven for databeskyttelse, og gør vores bedste for at beskytte dine data og dit privatliv. Men vi vil også være ærlige: Internettet er bygget op omkring udveksling af data, og det vil aldrig være muligt at tilbyde en 100% garanti mod datalæk. Husk også at denne politik kun gælder på vores hjemmeside; følger du et link til en anden hjemmeside, så er det deres politik for databeskyttelse som gælder.

Content

1. Den ansvarlige – hvem kan jeg kontakte?

Den ansvarlige for hjemmesiden er:

upjers GmbH
Hafenstraße 13
96052 Bamberg

Telefon: +49 (0)951/5109080
Fax: +49 (0)951/510908102
E-Mail: mail@upjers.com

Kundesupport:
Support-Formular: https://support.upjers.com/da/start
Email: support@upjers.com

2. Den dataansvarlige (DPO)

Via kontaktformularen kan du kontakte den dataansvarlige. Hvis du har spørgsmål om dine data, sletningen af dem eller dine øvrige rettigheder, kan den dataansvarlige kontaktes direkte ved at skrive til datenschutzbeauftragter@upjers.com.

3. Hvilket rettigheder har jeg?

Du kan kontakte os hvis du har spørgsmål om dine rettigheder, eller hvis du vil gøre brug af en af dine følgende rettigheder:

 • Retten til tilbagetrækning, ifølge artikel 7, stk. 3 (hvis du fx vil trække tilladelsen til at modtage nyhedsbreve tilbage).
 • Retten til indsigt, ifølge artikel 15 (hvis du fx vil vide hvad vi har gemt om dig).
 • Retten til ændring, ifølge artikel 16 (hvis du fx har skiftet e-mail-adresse og gerne vil have at vi retter den).
 • Retten til sletning, ifølge artikel 17 (hvis du fx gerne vil have at vi sletter nogen af dine data).
 • Retten til behandling, ifølge artikel 18 (hvis du fx gerne vil have begrænset hvad vi sender til din e-mail).
 • Retten til at modtage dine data, ifølge artikel 20 (hvis du fx vil bruge dine data i en anden sammenhæng).
 • Retten til indsigelse, ifølge artikel 21 (hvis du fx vil klage over hvordan dine data bliver analyseret).
 • Retten til anmeldelse, ifølge artikel 77, stk. 1 (giver dig mulighed for at klage direkte til et datatilsyn)

4. Sletning af data og lagringsperiode

Medmindre andet er nævnt, så sletter vi dine data, når vi ikke har brug for dem mere. I nogen tilfælde kræver loven at data bliver slettet inden da, ligesom at andre dele af loven kræver at dine data opbevares, selvom vi ikke har brug for dem mere. Du kan altid få oplyst hvad vi opbevarer.

5. Hvordan er dine personlige data sikret?

Vi tager alle nødvendige forholdsregler for at sikre dine data imod misbrug, tab eller uautoriseret adgang. Det betyder at vi har taget både tekniske og organisatoriske forholdsregler. Har du mistanke om misbrug, tab eller uautoriseret adgang til dine data, bør du kontakte os hurtigst muligt.

6. Besøg på hjemmesiden

Hvis du blot besøger vores hjemmeside, indsamler vi ikke andre personlige oplysninger, end dem din browser sender. De dækker over:

 • Cirkaplacering baseret på IP-adressen (kun land).
 • Teleudbyder (fx TDC eller Stofa).
 • Dato og tid (fx 11:45, d. 25 maj, 2018).
 • Browser (fx Chrome eller Safari).

De tekniske data kan ikke spores tilbage til dig, og bruges kun til anonym indsamling af statistik, så vi kan forbedre hjemmesiden.

Formålet med at gemme data midlertidigt, er for at kunne tilbyde en sikker forbindelse og vise hjemmesiden.

Det juridiske grundlag er artikel 6, stk. 1, som giver en legitim interesse.

7. Kontakt med support

Du har mulighed for at kontakte vores support. Ved at klikke "support" på vores hjemmeside, bliver du stillet videre til https://support.upjers.com/da/start. Det er også muligt at kontakte support via e-mail: support@upjers.com.

Vi kan spørge ind om de følgende data:

 • Brugernavn og/eller logind.
 • Bruger ID.
 • upjers ID.
 • E-mail.
 • Payment service provider (betaler ell. betalingsgateway), hvis nødvendigt.
 • Selve beskeden til support.
 • Plugins i browseren (fx Adobe Flash).
 • Operativsystem (fx Windows eller Mac OS).
 • Hardware (fx Intel processor).
 • Browser.

For at yde ekstra beskyttelse foregår kontakten via en krypteret forbindelse. Dertil indsamler vi kun de nødvendige oplysninger for at behandle dit spørgsmål, og de bliver slettet når problemet er løst.

Formålet er at kunne hjælpe dig, og de indsamlede data bruges ikke til andre formål.

Det juridiske grundlag er artikel 6, stk. 1b, for at kunne leve op til kontrakten.

8. Download af apps

Igennem vores hjemmeside kan du få adgang til vores spil igennem app butikker via et link.
Ved at hente en app, får den pågældende butik adgang til visse data, såsom tidspunkt for download, titel, sprogversion og enhedens ID. Disse data udveksles direkte med butikken, og er udenfor vores indflydelse. Du kan læse den pågældendes butiks databeskyttelse for at lære om hvad de gør med dine data.

Vi behandler data igennem app'en for at kunne stille den til rådighed til dig, og for at kunne behandle betalinger i app'en.

For flere oplysninger om vores apps, kan du læse vores databeskyttelse for dem her: (https://da.upjers.com/mprivacy).

9. Registrering

Du har mulighed for at registrere dig på hjemmesiden og bagefter logge ind. For at stille den service til rådighed, indsamler vi de følgende oplysninger:

 • E-mail-adresse.
 • Brugernavn.
 • Kodeord.

For at yde ekstra beskyttelse bliver de indtastede data sendt over en krypteret forbindelse. Vi frabeder os at du bruger en andens navn som brugnavn, ligesom at vi fraråder dig at bruge dit rigtige navn som brugernavn. Ud fra din IP-adresse tildeler vi din profil et land. Det gør vi for at kunne vise dig regionale betalingsmuligheder. Som udgangspunkt bliver disse data gemt indtil du sletter dem.

Formålet med at indsamle disse data, er at kunne stille en konto til rådighed, ligesom at du får mulighed for at skrive i vores forum o.l. Registreringen er frivillig, og kontoen kan altid slettes igen.

Det juridiske grundlag er artikel 6, stk 1, dataindsamlingen sker frivilligt og med brugerens accept.

10. Brug af indlejerede spil

Nogle af vores spil er indblejret i sociale medier (fx Facebook) og kan blive kaldt for programmer eller apps. Det er det pågældendes sociale medies datapolitik som gælder, hvis du spiller et indblejret spil, og de data som mediet kan bede om dækker bl.a.:

 • Fornavn, efternavn, køn og alder.
 • Profilbillede eller link dertil.
 • E-mail-adresse.
 • Placering og enhed.
 • Bruger ID, som for Facebooks vedkommende er kædet sammen med offentlige data.
 • Dine venners bruger ID, som også er kædet sammen med offentlige data.

Under brugen af de indblejrede spil kan det ske at mediet sender data til upjers. Vi vil i så fald kun bruge de modtaget data til at levere spillet til dig. Vi vil gerne understrege, at de fleste sociale medier har mulighed for at begrænse brugen af dine data, der i blandt:

 • Kontrol af hvilket data dine venner på Facebook deler om og med dig,
 • blokering af oplysninger om dig,
 • ignorering af invitationer til spil, og
 • kontrol af synlighed om dig.

11. Log-ind med sociale medier

Udover manuel registrering tilbyder vi også automatisk registrering med Facebook og Amazon. Vælger du at gøre brug af automatisk registrering, bliver du stillet videre til den pågældende udbyder, og gennemfører processen der.

For at yde ekstra beskyttelse sker udvekslingen af data over en krypteret forbindelse. Vi bruger ikke nogen af dine data fra udbyderen, og der bliver ikke oprettet en forbindelse imellem din konto hos os, og din konto hos udbyderen. Begge udbydere er certificeret under EU-US-PRIVACY-Shield. Du kan finde flere detaljer hos Facebook (https://de-de.facebook.com/policy.php) og Amazon (https://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=468496).

Formålet med at indsamle disse data, er at kunne stille en konto til rådighed, og tilladelsen kan altid trækkes tilbage igen.

Det juridiske grundlag er artikel 6, stk 1, dataindsamlingen sker frivilligt og med brugerens accept.

12. Kommunikation i spillene

Vores spil giver dig mulighed for at kommunikere med os og andre spillere. Vi bruger automatiske filtre for at undgå misbrugende adfærd, ligesom at vi gemmer en kopi af kommunikationen, så vi kan løse tekniske problemer og misbrug efter at det er sket. De indsamlede data bliver desuden analyseret i anonym form, for at forbedre spillene. De indsamlede data indeholder dato, afsender, modtager og selve beskeden.

Vores personale vil kun læse de sendte beskeder hvis der er mistanke om misbrug, eller hvis du giver din tilladelse. Finder vi misbrugende beskeder tager vi yderligere handling.

For at yde ekstra beskyttelse bliver de indtastede data sendt over en krypteret forbindelse.

Formålet med databehandlingen er at kunne tilbyde kommunikation i spillene.

Det juridiske grundlag er artikel 6, stk 1, dataindsamlingen sker frivilligt og med brugerens accept. Brugen af automatiske filtre sker i den fælles interesse for at forebygge misbrug.

13. Håndtering af betalinger

Hvis du køber præmie valuta i et spil, er det nødvendigt at give flere data. Typen af data vil blive afgjort af den valgte betalingsmetode.

Du har en række af betalingsmuligheder at vælge imellem, der i blandt en række af eksterne betalingsbehandlere (som fx PayPal og kredikort-virksomheder). De eksterne behandlere er forpligtet af loven til at registrere en række af oplysninger om dig, ligesom at de er forpligtet til kun at bruge de data til at behandle din betaling.

Du har frit valg imellem de udbydere vi stiller til rådighed, og vi vil opfordre dig til at undersøge de enkelte udbyderes datapolitik.

Når en betaling er gennemført sender udbyderen en besked til upjers, som bekræfter at en betaling har fundet sted.

Vi gemmer din IP-adresse i forbindelse med et køb, alene for at kunne fastslå din moms-sats. De indsamlede data bliver gemt forsvarligt efter bogføringsloven.

14. Nyhedsbrev

Vi bruger dobbelt bekræftelse på vores nyhedsbreve, hvilket betyder at vi sender en e-mail med et link når du tilmelder dig et nyhedsbrev, og først når der er trykket på linket er du tilmeldt.

Alle nyhedsbreve vi sender ud har et link til at afmelde sig, ligesom du altid kan kontakte vores support (https://support.upjers.com/da/start) eller på e-mail: support@upjers.com

For at tilbyde nyhedsbrevet samarbejder vi med Emarsys eMarketing Systems AG, Hans-Fischer-Straße 10, 80339 Munich, Tyskland.

15. Cookies

Til en vis grad bruger vi cookies på vores hjemmeside. Cookies er små tekstfiler som bliver gemt lokalt på din computer, og indeholder oplysninger om dine seneste besøg på hjemmesiden:

 • Navnet på hjemmesiden.
 • Slettedato for cookie.
 • Tilfældig værdi.

Hvis en cookie er uden slettedato, så bliver den slettet når du lukker din browser. Cookies med en slettedato bliver først slettet når den satte dato nås, eller ved en manuel handling.

På vores hjemmeside bruger vi de følgende cookies:

 • Nødvendige cookies (fx for at vise hjemmesiden korrekt).
 • Funktions- og ydelsescookies (for at hjælpe os med at forbedre hjemmesiden).
 • Reklamecookies (for at vise relevante reklamer).

Din browser giver dig mulighed for at indstille, blokere og slette cookies, omend vores hjemmeside muligvis ikke virker korrekt, hvis du ikke tillader cookies. For yderligere hjælp, se fx: https://www.bsi-fuer-buerger.de/BSIFB/DE/Empfehlungen/EinrichtungSoftware/EinrichtungBrowser/Sicherheitsmassnahmen/Cookies/cookies_node.html

16. Youtube

Vi bruger Youtube til at indlejre videoer. Youtube bliver drevet af YouTube LLC, på adressen 901 Cherry Avenue, San Bruno, CA 94066, USA. YouTube er repræsenteret af Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Når en indlejret video bliver afspillet, oprettes der en forbindelse til en server drevet af Youtube. Som minimum bliver din IP-adresse overført til Youtube, og hvis du er logget ind på Youtube eller Google, bliver handlingen registreret på don Youtube-konto. Dette kan undgås ved at logge ud inden afspilningen startes.

For at yde ekstra beskyttelse betragtes Googles datapolitik (https://policies.google.com/privacy?hl=en-GB), og deres tilknytning til EU-US Privacy Shield (https://policies.google.com/privacy/frameworks?gl=de&hl=en-GB) som tilstrækkelig. Desuden bliver en video ikke afspillet automatisk, så først når der trykkes Start begynder der en udveksling af data.

Formålet med udvekslingen er at kunne integrere Youtube, og vise videoer på vores hjemmeside.

Det juridiske grundlag er artikel 6, stk 1, for at kunne levere vores service.

17. Google Tag Manager

Vi bruger Google Tag Manager, som er en service fra Google Ireland Limited, Google Building Gordon House, Barrow St, Dublin 4, Ireland (herefter "Google"). Med hjælp fra Google Tag Manager, kan hjemmesider håndteres via et interface.
Ifølge Google, er Google Tag Manager et domæne som ikke bruger cookies, og som ikke indsamler personlige oplysninger. Google Tag Manager aktiverer tags som muligvis indamler oplysninger. Google Tag Manager giver ikke adgang til disse oplysninger. Hvis en deaktivering udstedes på et domæne, fortsætter eksisterende tags med at spore, hvis Google Tag Manager havde oprettet dem.
Google har flere oplysninger i deres datapolitik:
https://policies.google.com/privacy?hl=en&gl=en
Den juridske baggrund er din accept i del 6 , paragraf 1, af GDPR, som du giver i forhold til vores reklamebannere.

18. Google Analytics

Vi bruger Google Analytics, en analyse service leveret af Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Google Analytics bruger de førnævnte cookies til reklame og analyse, så vi kan fastslå brugernes adfærd på vores hjemmeside. De data der bliver generet sendes og lagres på Googles servere i USA, omend din IP-adresse bliver delvist anonmiseret inden da. Det er derfor ikke muligt at fastslå noget om dig ud fra oplysningerne. De indsamlede data kan blive overført af Google til tredje-mand, i overensstemmelse med Googles datapolitik.

Det er muligt at nægte cookies i din browser, ligesom det er muligt at bede Google om at stoppe indsamlingen: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en-GB. På samme måde kan du bede Google om at sætte en såkaldt Opt-Out-Cookie for at begrænse indsamlingen.

For at yde ekstra beskyttelse anonmiserer vi din IP-adresse inden at den deles med Google, ligesom Googles datapolitik (https://policies.google.com/privacy?hl=en-GB), og deres tilknytning til EU-US Privacy Shield (https://policies.google.com/privacy/frameworks?gl=de&hl=en-GB) betragtes som tilstrækkelig.

Formålet med udvekslingen er at kunne forbedre vores hjemmeside.

Det juridiske grundlag er artikel 6, stk 1, for at kunne forbedre vores service. En dataaftale som nævnt i arikel 28 er desuden på plads

19. Google Ads

Vi bruger "Google Ads", en service fra Google Ireland Limited, Google Building Gordon House, Barrow St, Dublin 4, Ireland (herefter "Google"), på vores hjemmeside.
Hvis du bruger vores hjemmeside igennem Google Advertisement, så gemmer Google Ads en cookie på din PC. Sådan en cookie udløber normalt efter 30 dage. I sådan en cookie bliver der typsik gemt følgende oplysninger: et unikt cookie-ID, antal visninger af reklamer, sidste reklamevisning og om sporing er fravalgt.
Disse cookies sætter Google i stand til at genkende din browser. Hvis en bruger besøger en side med en reklame, og brugeren klikker på reklamen, kan både Google og ejeren af hjemmesiden se dette.
Vi indsamler og behandler ikke personlige data i forhold til Google Ads. Vi bliver kun stillet annonyme data til rådighed af Google, af hensyn til dokumentation for reklamebrug. Det gør os i stand til at se hvilket reklamer der virker. Derudover har vi ingen indflydelse på hvordan Google Ads viderebehandler og opbevarer de indsamlede data. Hvis du har en konto hos Google, kan Google forbinde disse data med din konto. Bemærk dog, at Google stadig kan behandle disse data i relation til din IP-adresse, også selvom du ikke har en konto hos Google.
Derfor er denne service som standard slået fra hos os, og skal aktiveres via vores cookie-banner. Aktiveres Googla ad gælder Googles datapolitik (http://www.google.com/intl/en-en/privacy). Vi har derudover en kontrakt med Google, som beskytter dine personlige oplysninger.
Google er underlagt EU's regler om overførelse af persondata til USA.
Baggrunden for brugen af Google Ads er at gøre vores hjemmesider og services kendte, og at erhverve nye kunder. Ved at bruge Google Ads kan vi vurdere om vores reklamer virker.
Den juridske basis for brugen af Google Ads er din accept af paragraf 6, afsnit 1 i GDPR, som du giver til vores cookie-banner.

20. Facebook Pixel

Vi bruger "Facebook Pixel", en service fra Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Ireland (herefter “Facebook").
Facebook Pixel giver os mulighed for at se, om en bruger ankommer til vores hjemmeside efter at have trykket på vores reklamer på Facebook. Facebook Pixel bruger cookies, som er små tekstfiler der gemmes i din browser.
Hvis du er logget ind på Facebook, bliver dit besøg hos os gemt på din konto hps Facebook. De data vi ser om dig er annonyme, og vi kan ikke se hvem de tilhører. Vær dog opmærksom på at Facebook kan kæde disse data sammen om dig, og at vi ikke har nogen yderligere kontrol over de indsamlede data. Selv hvis du ikke har en konto hos Facebook, kan de indsamlede data blive kædet sammen med din IP-adresse og andre oplysninger.
Som en sikkerhedsservice er denne tjeneste slået fra som standard på vores hjemmeside, og skal aktiveres via vores cookie banner. Facebooks brug af de indsamlede data er beskrevet i deres datapolitik (https://www.facebook.com/about/privacy), ligesom vi har en aftale med Facebook om at beskytte de indsamlede data.
Facebook er underlagt EUs lovgivning om at overføre data til USA.
Formålet med Facebook Pixel er at markedsføre vores tjenester, og give os mulighed for at følge vores kampagner igennem Facebook.
Det juridiske grundlag er din accept i afsnit 6, paragraf 1, af GDPR, som du gav til vores cookie banner.

21. Reklamevideoer

Vi har indlejerede reklamevideoer flere steder på vores hjemmeside og i de forskellige spil, og videoerne er afgørende for at vi kan levere vores service. Det er muligt at optjene præmie valuta ved at se dem, og skulle du have nogen spørgsmål, kan du altid kontakte kunde support.

Vi samarbejde med de følgende virksomheder:

a) Smartstream

Smartstream (www.smartstream.tv) bruger teknologi, til at kontrollere og optimere hvilket videoer brugeren vises. Udbyderen er SMARTSTREAM.TV GmbH, Dachauer Straße 15A, 80335 Munich, Tyskland. Hvis du vil undgå indsamling af data, kan det gøres fra deres hjemmeide med en såkaldt "OptOut": https://www.smartstream.tv/en/privacy.

På samme måde er det muligt at "OptIn".

For at yde ekstra beskyttelse bruges der kun anonmisereret data.

Formålet med udvekslingen er at kunne drive vores hjemmeside.

Det juridiske grundlag er artikel 6, stk 1, for at kunne tilbyde vores service. En dataaftale som nævnt i arikel 28 er desuden på plads.

b) adbility
Vi samarbejder også med adbility media GmbH, Große Elbstraße 38, 22767 Hamburg, Tyskland, for at kontrollere og optimere hvilket videoer brugeren vises. Du kan frabede dig indsamling her: https://www.adbility-media.com/en/privacy-policy/.

For at yde ekstra beskyttelse bruges der kun anonmisereret data.

Formålet med udvekslingen er at kunne drive vores hjemmeside.

Det juridiske grundlag er artikel 6, stk 1, for at kunne tilbyde vores service. En dataaftale som nævnt i arikel 28 er desuden på plads.

c) advandeo
Vi arbejder også sammen med Ad Tech Group GmbH, Friedensallee 38, 22765 Hamburg, Germany (herefter "ATG"). ATG bruger teknologi til at optimere reklamevisning til brugeren. Databeskyttelsen for ATG kan findes her: http://advandeo.com/privacy-policy/.

Som en ekstra beskyttelse er reklamevideoer markeret mere tydeligt som reklame, og det understreges at der er tale om tredjeparts-virksomheder. Brugeren bliver på forhånd vist en eksempelside som indlæses fra en upjers server, og først efter indlæsning af videoen, tages brugeren til en tredjepart. Så ingen data overføres før videoen afspilles, og derefter er de overførte data delvis annonyme. ATG har ansvaret for de overførte data i forhold til afsnit 26. Du kan kontakte ATG for flere detaljer her: http://advandeo.com/imprint/

Formålet med at behandle persondata, er at kunne stille vore spil gratis til rådighed.

Det juridske grundlag er aktiveringen af afspilleren, efter afsnit 6, paragraf 1 i GDPR.

22. Criteo

Anonmisereret data om brugernes adfærd på hjemmeside bliver samlet og analyseret af Criteo SA, 32 Rue Blanche, 75009 Paris, Frankrig. Denne data bliver gemt i cookies på brugerens computer, og bruges til at vise tilpassede reklamer. De indsamlede data kan ikke indentificere dig personligt, ligesom de kun bruges til at forbedere vores service.

Du kan frabede dig indsamlingen ved klikke her: Frameld Criteo, ligesom du kan tilmelde dig her: Tilmeld Criteo.

For mere information kan Criteo privatlivspolitik besøges.

For at yde ekstra beskyttelse indsamles der kun statstiske data som ikke er personhenførbare. Du kan se mere her: https://www.criteo.com/legal/

Formålet med udvekslingen er at kunne forbedre vores hjemmeside og vise tilpasset indhold.

Det juridiske grundlag
er artikel 6, stk 1, for at kunne tilbyde vores service. En dataaftale som nævnt i arikel 28 er desuden på plads.

23. Sociale udvidelser

Vi bruger de følgende sociale udvidelser på vores hjemmeside: Facebooks “Like” knap, Googles “Google +1" knap og Twitters “Tweet” knap.

Kun hvis du trykker på knappen, modtager den respektive udbyder oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside. Personlige oplysninger bliver overført til udbyderen ved aktivering, bl.a. via cookies, og vi anbefaler at du enten ikke bruger knapperne, eller at du fjerner dine cookies, hvis du ikke ønsker at der overføres data. Vi har ikke nogen indflydelse på hvad der bliver indsamlet, om hvorvidt det bliver gemt, og hvordan det i givet fald bliver brugt. Denne data kan desuden kædes sammen med din profil hos udbyderen, underordnet af om du er logget ind eller slet ikke har en konto hos udbyderen.

De indsamlede data bruges bl.a. til at vise dig tilpasset indhold, og til at vise din færden til dine venner. Du kan frabede dig denne indsamling ved at kontakte de enkelte udbydere. Nedenfor er der en kontaktliste til hver af udbyderene:

Facebook Inc., 1601 S California Ave, Palo Alto, California 94304, USA, for flere detaljer om dataindsamling kan du besøge: https://www.facebook.com/policy.php. Facebook er en del af EU-US Privacy Shield (https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework).

Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountainview, California 94043, USA, for flere detaljer om dataindsamling kan du besøge: https://policies.google.com/technologies/partner-sites?hl=en-GB. Google er en del af EU-US Privacy Shield (https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework).

Twitter inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA, for flere detaljer om dataindsamling kan du besøge: https://twitter.com/en/privacy. Twitter er en del af EU-US Privacy Shield (https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework).

For at yde ekstra beskyttelse betragter vi den høje standard for Google, Facebook og Twitter som tilstrækkelig, især som følge af deres databeskyttelse, og at ingen data bliver overført før du aktiverer en af knapperne. Heise Medien Gmbh & Co. KG har mere information: http://m.heise.de/ct/artikel/Shariff-Social-Media-Buttons-mit-Datenschutz-2467514.html

Formålet med udvekslingen er at give brugeren mulighed for at dele sin aktivitet med andre brugere.

Det juridiske grundlag er artikel 6, stk 1, for at kunne tilbyde vores service. En dataaftale for de nævnte udbydere er desuden på plads, som nævnt i arikel 28.

24. Fansider på sociale medier

upjers er til stede på en række af sociale medier, både for at gøre opmærksom på vores tjenester, og for at kommunikere med vores brugere. Det drejer sig om de følgende sociale medier:
a) Facebook, en service fra Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Ireland; Datapolitik: https://www.facebook.com/about/privacy/
b) Instagram, en service fra Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Ireland; Datapolitik: https://help.instagram.com/519522125107875
c) YouTube, en service fra Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street Dublin 4, Ireland; Datapolitik: https://policies.google.com/privacy?hl=en&gl=en
d) Twitter, en service fra Twitter International Company, One Cumberland Place, Fenian Street, Dublin 2, Ireland; Datapolitik: https://twitter.com/en/privacy
e) Pinterest, en service fra Pinterest Europe Ltd., Palmerston House, 2nd Floor, Fenian Street, Dublin 2, Ireland; Datapolitik: https://policy.pinterest.com/en/privacy-policy
f) Discord, en service fra Discord Inc., 444 De Haro Street Suite 200 San Francisco, CA 94107, USA; Datapolitik: https://discord.com/new/privacy
Vi kan i nogen tilfælde indsamle data via de sociale medier, ligesom at annonyme statistiske data kan blive overdraget til de sociale medier.Ifølge en særaftale med Facebook, bliver der taget særlig hensyn til behandlingen af personlige data, som der kan læses mere om her: (www.facebook.com/legal/terms/page_controller_addendum).
Formålet med databehandlingen, er at undersøge markedet, og gennemføre reklamevirksomhed. Profilering af brugerne finder sted ved hjælp af cookies i deres browsere, så reklamerne bedre kan målrettes, både på de nævnte platforme, og udenfor dem.
Det juridske grundlag af databehandlingen, er i forhold til de sociale medier, afsnit 6, paragraf 1 af GDPR, givet ved brug af de enkelte sociale medier. Accepten kan trækkes tilbage, fx for Facebook via https://www.facebook.com/settings?tab=ads og http://www.youronlinechoices.com. Dertil kan brugen af dem indstilles.
Dine rettigheder, især i forhold til indsigt i egne data, kan bedst anmodes direkte hos den enkelte udbyder. For facebook kan det ske her: https://www.facebook.com/help/1701730696756992?helpref=hc_global_nav. Kun den enkelte platform har direkte adgang til de indsamlede data om dig. Hvis du har brug for yderligere hjælp, er du velkommen til at kontakte vores support.

25. Udførelse og forsvar af rettigheder

Det kan nogen gange blive nødvendigt for os at behandle dine personlige data, i det omfang loven kræver det. På samme måde, som nævnt i artikel 9, stk. 2 f, kan det blive nødvendigt at dele personlige oplysninger med fx en advokat, forud for et retsmøde.

26. Personlige data for børn

upjers er opmærksomme på vigtigheden af databeskyttelse på internettet når det kommer til børn. Vi tilbyder derfor ikke vores service til børn under 16 år, ligesom at vi ikke med vilje indsamler data om børn under 16 år.

27. Ændring af databeskyttelsen

upjers forholder sig ret til at ændre denne databeskyttelse uden varsel, men vil altid overholde dataloven og gøre sit yderste for at informere dig om ændringer.

Med effekt fra maj 2018.